Acties

Op deze pagina vindt u acties om onze koeken, ons merk en vanzelfsprekend ook Groningen te promoten. Groninger koek is tenslotte een uiting van de Groningse identiteit en tegenwoordig ook een vaak gegeven relatiegeschenk of souvenir. U kunt altijd vragen naar de speciale verpakkingen. In de winkel laten we graag zien welke geschenkverpakkingen we hebben!

 

Wist u dat Knol's Koek ook levert aan verschillende supermarkten en marktlieden in de provincie Groningen en de kop van Drenthe? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze winkels in Groningen.

 

Links:

www.schutrups.com

 

 

logostapel_pms152

 

 

DER GAIT NIKS BOVEN GRUNN

In onze winkel aan het  Hoendiep hebben wij speciaal samengestelde pakketten om Groningen te promoten. Deze pakketten zijn uitermate geschikt om cadeau te doen of als souvenir mee te brengen. In de meeste pakketten vindt u onze Groninger koeken, sommige zijn samengesteld zonder koek maar zitten boordevol andere Groningse producten. In de Knol’s Koek winkels kunnen we voor u ook altijd een pakket naar wens samenstellen. Dit pakket wordt dan in een geschenkverpakking of mandje geleverd.   

 

KNOL'S GESCHENKPAKKETTEN

We hebben een TIKTAK theepakket. De van oudsher beroemde thee van Groningse makelij. De slogan bij deze thee; ‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.’ In het pakket naast thee ook een thee-ei en kandijsuikerstokjes. 

 

Twee kleinere pakketten zijn het boerenjongenspakket met een glas erbij en een kistje met daarop een afbeelding van d’Olle Grieze met daarin een Groninger koek.

 

Tot slot is er een pakket dat bestaat uit een geschenkverpakking van een doos met de Martinitoren en daarin bijvoorbeeld Groninger wijn en Groninger Koek. Andere mogelijkheden zijn Martinidrop of Groninger jam. Kortom genoeg mogelijkheden om uw eigen pakket samen te stellen!

 

 

 

 

Misschien kent u het oude pand van P. Postma op de hoek aan het A-kerkhof in Groningen? Tegenwoordig is er een andere winkel in het pand gevestigd, maar vroeger was dit Chocolaterie P. Postma. Een begrip in Groningen en omstreken op het gebied van chocola en nougat. Het speciale recept voor de nougat bleef een geheim. Knol’s koek kreeg altijd de kleinste stukjes nougat om te verwerken in de koeken, die speciaal voor de chocolaterie gemaakt werden. Sinds het pensioen van de heer Postma mogen wij de nougat nog altijd gebruiken voor onze koek. Vroeger werden de stukjes nougat met de hand geselecteerd, tegenwoordig wordt het gesneden. Echter de koek is nog altijd hetzelfde; Notenkoek met nougat. Een bijzondere samenwerking tussen twee echte Groningse merken.